Qshave Cool Black Luxurious

Μετά από αιτήματα από μέλη μας για την Qshave Cool Black Luxurious, o Tony, ένα από τα πολύ αξιόλογα μέλη μας έχει γράψει “δυο λόγια” για αυτόν τον “διάσημο” κλώνο.

QShave Cool Black

Ουσιαστικά λοιπόν πρόκειται για την γνωστή Qshave με κάποιες μικροδιαφορές, η σημαντικότερες όμως είναι το χρώμα της, αλλά και η βαφή της, είναι μια αναβαθμισμένη Qshave και στο μέταλλο της (καλούπι) αλλά και στην βαφή της,το πάσο της λαβής πάει πιο πάνω και είναι σαν της Futur.

Qshave Cool Black & mat

Αν και αρχικά είχα πει πως δεν θα ασχοληθώ, αντιθέτως παρα-ασχολήθηκα, λόγω πολλών φίλων μου, τα γράφω αυτά για να πω πως, πέρασαν από τα χέρια μου πολλές Qshave πάνω από 15+ Matte chrome και τρεις Cool Black.

Στα μείον…

Είδα διάφορα όπως, προβλήματα ευθυγράμμισης της λεπίδας, από στραβούς οδηγούς στον μηχανισμό ανύψωσης (elevator), στραβός μηχανισμός ανύψωσης (ολόκληρος), ελαττώματα στο σπείρωμα του (main shaft), προβλήματα στην βαφή από λίγα έως πολλά και σοβαρά, συνοπτικά δηλαδή,από τις 20 μηχανές οι δύο πετάχτηκαν…

Qshave Cool Black & mat

Στα συν…

Οι τελευταίες παρτίδες έχουν διαφορά στο ολικό βάρος της μηχανής, όπου αυτό οφείλεται κυρίως στην λαβή, ωστόσο οι προβληματικές ήταν όλες στα 98g περίπου, ενώ οι υπόλοιπες που ήρθαν πρόσφατα ήταν 85 με 86g και δεν έχουν κανένα ψεγάδι, και οι τρεις Qshave Cool Black που παραλάβαμε δικαιολόγησαν και το όνομά τους “Luxurious” φινίρισμα που θα ζήλευε και η Futur*!

Επιμετάλλωση;

Η Qshave αναφέρει: Matte chrome plated over zinc, και φυσικά είναι μέταλλο ψευδαργύρου από καλούπι, με βαφή ματ χρωμίου από πάνω, και όχι επιμετάλλωση!

Qshave Cool Black & mat

Την μηχανή μπορείτε να βρείτε βεβαίως στο επίσημο κατάστημα της Qshave στο Ali Express μαζί με 5 λεπίδες QShave στην (τρέχουσα) τιμή των 13 € και από εκεί και πέρα αν ήσαστε στο τσακίρ κέφι και θέλετε να ξοδέψετε και άλλα λεφτά με 19 € μπορείτε να πάρετε το σετ: ξυριστική μηχανή, βάση και 5 ξυραφάκια.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα στο φόρουμ μας πατήστε εδώ.

Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.