La Toja Shaving Stick (σαπούνι)

Τι να πεις τώρα γιαυτό;

Μιλάμε για θαυματουργό σαπουνιών. Το είχα βάλει στο μάτι από παλιά γιατί μ’ αρέσουν τα Ιταλό-ισπανικά προϊόντα, και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το αγόρασα.

Καταρχάς αυτό που σου μένει όταν το βλέπεις πρώτη φορά (εκτός από τη γκόμενα στον υπολογιστή μου) είναι η πολύ όμορφη και πρακτική συσκευασία του. Δηλαδή λυπάσαι να το χαλάσεις/τρίψεις και να το βάλεις σε ένα μπολ. Όπως ακριβώς και με τη κοπέλα στο wallpaper, θες να του φερθεί ευγενικά. Επίσης παρόλο που είναι 50gr, είναι πιο μεγάλο απ ότι φαίνεται στη φωτογραφία.

Εικόνα

Γενικότερα η συσκευασία είναι πολύ καλοφτιαγμένη, με ωραία χρώματα. Μέχρι και τρυπούλες έχει στο πάνω/κάτω μέρος για να αερίζεται. Όταν ανοίγεις το καπάκι σου έρχεται η μυρωδιά του που για μένα είναι εξαιρετική, έχει έντονη τη μυρωδιά του ταλκ άλλα σε ποιο ανδρική εκδοσή, και σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές.

Εικόνα

Σχετικά με τη δημιουργία αφρού είναι άριστο. Πανεύκολο όπως και να το χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να τρίψεις το πινέλο πάνω του και μετά να το χτυπήσεις σε μπολ, ή κατευθείαν στο πρόσωπο με τα ίδια αποτελέσματα. Ο αφρός είναι ωραίος λιπαρός και κρεμώδης και όταν τον απλώνεις στο πρόσωπο τον νιώθεις πολύ άνετα πάνω του.

Στο δια ταύτα, εγώ το προτείνω με κλειστά τα μάτια. Εκτός και εάν δε σας αρέσουν τέτοιου είδους αρώματα. Το πήρα λίγο ακριβά 5,5 € με μεταφορικά, αλλά δε το μετανιώνω με τίποτα. Τα αξίζει και με το παραπάνω.

Μας γράφει ο xristos_metal. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Share