bowling

Ανέξοδα χόμπι για να γεμίσετε τον ελεύθερό σας χρόνο.

Χειρωνακτικά χόμπι

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις και εδώ…
Είναι τόσα πολλά που θα μπορούσα να γράφω σελίδες ολόκληρες. Αλλά ας δούμε μερικά ευχάριστα και ανέξοδα χόμπι που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας αλλά και θα γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο σας.

Origami

origami

Η Ιαπωνική τέχνη του διπλώματος του χαρτιού.
Όχι δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται…
Αλλά είναι φθηνό! Κκαι θα σας πάρει ώρες για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Θα κάνει τα δάχτυλά σας να πονέσουν, μπορεί και να ματώσουν, θα βλαστημήσετε την ώρα και την στιγμή που ασχοληθήκατε. Όταν όμως φτιάξετε το σχέδιο που σας άρεσε κάπου εκεί στο internet το θετικό συναίσθημα ολοκλήρωσης θα διαγράψει όλα τα προηγούμενα προβλήματα.

Ξυλουργική, ξυλογλυπτική

Η ενασχόληση με το ξύλο είναι ένα από τα πράγματα που με κάποιο τρόπο σε φέρνει πιο κοντά με τον εσωτερικό σου κόσμο. Εμένα προσωπικά με έκανε να συγκεντρωθώ σε τέτοιο βαθμό που ήταν σαν να έκανα διαλογισμό. Το ότι είχα την υπομονή αλλά και επιμονή να κάτσω και να φτιάξω ένα μικρό κουτάκι για να μπορώ να αποθηκεύω τα πράγματα μου. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και το ότι το ολοκλήρωσα μου έδωσε τεράστια ικανοποίηση.

Μοντελισμός

μοντέλο mini cooper
Εντάξει, ο μοντελισμός δεν είναι εντελώς ανέξοδο χόμπι, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την λίστα, γιατί είναι ένα χόμπι που είναι πολύ ευχάριστο και εκπαιδευτικό. Μπορείτε να φτιάξετε από αυτοκίνητα αντίκες, αγωνιστικά, πανάκριβα απλησίαστα έως και διαστημόπλοια. Δεν θα με χάλαγε να φτιάξω αυτό ας πούμε!

Μαγειρική

μαγειρική

Μην ακούσω να λέει κάποιος πως δεν είναι χειρωνακτικό χόμπι η μαγειρική! Από τα πιο απλά πράγματα όπως μακαρόνια με τυρί έως ένα barbecue… Θέλει τεχνική, μεράκι και όρεξη!
Αν έχετε κιόλας ταλέντο στην μαγειρική το αποτέλεσμα θα είναι να γλύφεται και τα δάχτυλά σας.

Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.