bowling

Ανέξοδα χόμπι για να γεμίσετε τον ελεύθερό σας χρόνο.

Ομαδικά ή παρεΐστικα χόμπι

Σαφώς είναι αυτά που θέλουν ένα φίλο ή πολλούς, για να μπορέσει κανείς να ασχοληθεί με αυτά ή τουλάχιστον να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον.

Μπιλιάρδο

μπιλιάρδο χόμπια

Θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνει κοπάνα από το σχολείο και να παίζω με τις ώρες γαλλικό μπιλιάρδο… Ωραίες και ανέμελες εποχές. Με τους κολλητούς στα clubάκια να περνάμε τις ώρες μας μέχρι την ώρα που θα πρέπει να γυρίσουμε σπίτι. Νομίζω πως ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε εκείνο το διάστημα.

Bowling

bowling

Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να παίξω bowling και είναι από τα πράγματα που θα ήθελα να δοκιμάσω. Αυτό, όπως και το μπιλιάρδο μπορεί κανείς να ασχοληθεί μόνος του ή ακόμα καλύτερα με παρέα… για ανταγωνισμό αλλά και περισσότερη διασκέδαση πάνω απ όλα!

Επιτραπέζια

χόμπι σκάκι

Τι τύπος ήσαστε; κλασσικός όπως τα Monopoly, stratego, cluedo, scrable ή μήπως θέλετε κάτι πιο διαχρονικό; Σκάκι, τάβλι…
Ή επιτραπέζια ρόλων όπως το Dungeon n’ Dragons.
Όπως και να χει υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για όλα τα γούστα αλλά και βαλάντια! Μάλιστα υπάρχουν ελεύθερα επιτραπέζια τα οποία μπορείς να κατεβάσεις (δωρεάν) από το internet να τα τυπώσεις και να παίξεις.

Χαρτιά

χόμπι χαρτιά

Η τράπουλα είναι ύπουλου πράγμα. Μπορεί μέσα σε μια στιγμή από το να παίζεις για την πλάκα σου ξαφνικά να χάνεις λεφτά. Καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο αλλά και μία αυτοσυγκράτηση. Για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το χόμπι και όχι να μας ξεζουμίζει.
Δεν είμαι άνθρωπος της τράπουλας (γενικά) αλλά υπάρχουν φοβεροί χομπίστες αλλά και “επαγγελματίες”

Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.