μυστικός Άγιος Βασίλης

Μυστικός Άγιος Βασίλης

Ο μυστικός Άγιος Βασίλης ξαναχτυπά.

μυστικός Άγιος Βασίλης

Το δρώμενο που καθιερώθηκε από το μέλος Dimitris τα τελευταία χρόνια, αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου  πέρσι (2016) δεν μπόρεσε να το διοργανώσει. Απέκτησε νέο διοργανωτή!
Τον σάκο αυτή την φορά ανέλαβε  ένα άλλο αξιόλογο μέλος του φόρουμ, ο Vavous!

Και επειδή πέρσι δεν είχαμε μυστικό Άγιο Βασίλη αλλά και για να αυξηθούν οι συμμετοχές εάν φέτος φτάσουν τις 30 τότε  ένας τυχερός θα κερδίσει αγορές αξίας 30€ από ένα συγκεκριμένο κατάστημα (επιλογής μου).

Τι είναι ο Μυστικός Άγιος Βασίλης;

Είναι κάτι απλό αλλά πολύ ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα αφορά την ανταλλαγή δώρων μεταξύ των μελών που συμμετέχουν, οι οποίοι τα ανοίγουν τα Χριστούγεννα (ή Πρωτοχρονιά) και μετά συζητάμε στο φόρουμ τι τους έφερε ο μυστικός Άγιος Βασίλης. Το κάθε μέλος δεν ξέρει ποιος του έστειλε το δώρο, ή τι είναι μέχρι να το ανοίξει.
Είναι μια δραστηριότητα που γίνεται τα Χριστούγεννα και συνήθως γίνεται σε κοινότητες, όπως το φόρουμ μας. Επίσης γίνεται σε εταιρείες, γειτονιές και παρέες αλλά κυρίως στο εξωτερικό.

Τι να κάνω για να συμμετάσχω;

  1. Όσοι θέλουν δηλώνουν συμμετοχή σε αυτό το θέμα.
  2. Συλλέγονται τα ονόματα και οι διευθύνσεις των συμμετεχόντων και με κάποιο random number generator βγαίνει  ποιος θα στείλει σε ποιον δώρο. Αυτό το ξέρει μόνο μόνο ο διοργανωτής ή και κάποιος άλλος αν θέλει να βοηθήσει.
  3. Ενημερώνονται οι συμμετέχοντες σε ποιόν κληρώθηκαν να στείλουν δώρο.
  4. Τα ανοίγουμε τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά και συζητάμε!

Τι υποχρεώσεις έχω;

Να επιλέξετε ένα δώρο για τον παραλήπτη που θα σας τύχει  και να του το στείλετε!
Κάποιος άλλος θα στείλει σε εσάς δώρο και όταν έρθει η ώρα , ανοίγουμε τα δώρα μας και τα παρουσιάζουμε στο θέμα του μυστικού Άγιου Βασίλη.

Κόστος δώρου:

‘Έως 15-20€. Προφανώς αυτό είναι ένα ενδεικτικό ποσό, ώστε να μην έχουμε φαινόμενο να έχει στείλει κάποιος πινέλο Silvertip και να λάβει στικάκι Άρκο! Όπως με όλα τα δώρα, “μελετήστε” τον αποδέκτη που σας έτυχε και χρησιμοποιήστε την καλή κρίση σας στην επιλογή δώρου.

Συμμετοχές;

Για να μπορέσει κάποιος να συμμετέχει πρέπει να πληρεί τους 2 παρακάτω όρους.

  1. Να είναι μέλος του φόρουμ. (σημαντικότερο)
  2. Να έχει παραπάνω από 20 δημοσιεύσεις στο δυναμικό του.  (5 πάνω 5 κάτω δεν θα χαλάσουν τις καρδιές μας)

Μέχρι πότε;

Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Μόλις παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία, θα ενημερωθεί το κάθε μέλος σε ποιον έλαχε να στείλει το πακέτο.

Για να πάρετε μια ιδέα, δείτε τα ποστ των προηγούμενων χρόνων Α.Β. 2015, Α.Β. 2014, συζήτηση για δώρα 2014

Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.