mudder focker soap large

Razorock Mudder Focker

Το Mudder Focker από την Razorock είναι ένα tallow-based croap (κρέμα/σαπούνι) με άρωμα πολύ κοντά στο Giorgio Armani Code για όσους το γνωρίζουν.

mudder focker soap large

Η πυραμίδα

Top Notes: Bergamot, Anise, Pineapple
Heart Notes: Jasmine, Violet
Base Notes: Amber, Musk, Sandalwood, Vanilla, Hay, Tonka Bean, Patchouli, Thuja

Τα συστατικά

Aqua(Water/Eau), Stearic Acid, Cocos Nucifera(Coconut) Oil, Tallow Acid, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Parfum(Fragrance), Solum Fullonum(Fuller’s Earth), Benzyl Salicylate, Coumarin, Linonene, Linalool, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde (HMPCC), A-Isomethylionone.

Mudder Focker…

Πρόκειται για τη νέα σειρά της Razorock με βάση το tallow. Η ονομασία αυτή ως γνωστόν είναι παραλλαγμένη (δεν θα σας συνιστούσαμε να αναζητήσετε την σωστή  “ορολογία” )  και ο δημιουργός του σαπουνιού την έδωσε λέγοντας την ατάκα Mudder Focker , αναφερόμενος στο μεταξυριστικό αποτέλεσμα που άφησε το σαπούνι αυτό.
Αυτό που ίσως προκαλεί εντύπωση αλλά και περιέργεια είναι το συστατικό “Solum Fullonum”,  ένα είδος ιαματικής λάσπης που βρίσκεται σε ένα μέρος όπου πολλοί Ιταλοί το επιλέγουν για θέματα υγείας και ευεξίας. Το σαπούνι δουλεύεται πανεύκολα με το πινέλο και γρήγορα δίνει παχύ, γλιστερό αφρό. Η μεταξυριστική του ιδιότητα είναι άψογη, σε τέτοιο βαθμό που το after shave δείχνει περιττό.
mudder focker soap texture
Όπως διαπιστώνετε η υφή και όψη του είναι διαφορετική εξαιτίας του συστατικού που προαναφέραμε.  Η καλυπτικότητα και η προστασία που προσφέρει είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορεί άνετα να ξεπεράσει υψηλότερου κόστους προϊόντα.  Το κόστος του δεν είναι υψηλό για τα δεδομένα της ποιότητας του και η συσκευασία είναι 150ml.  Η άποψη μου  είναι για το ότι ίσως πρόκειται για το καλύτερο σαπούνι όσον αφορά την απόδοση της Razorock που ξεπερνάει και το πολυδιαφημισμένο xXx της ίδιας εταιρείας.
Τέλος, το άρωμά του θυμίζει όπως προαναφέραμε ιταλική κολόνια υψηλού επιπέδου και σε καμία περίπτωση δεν έρχεται μυρωδιά σαπουνιού. Συνδυάζεται άψογα με την προαναφερόμενη κολόνια της Armani αλλά και η Razorock δίνει το αντίστοιχο splash
Με κόστος κάπου στα 10 ευρώ δε μπορεί παρά να θεωρείται ευκαιρία και ένα σαπούνι που πρέπει να έχει κανείς στο den του και λόγω πρωτοτυπίας στην εμφάνιση αλλά και των ιδιοτήτων.
Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.