Rose of Bulgaria

Rose of Bulgaria aftershave review

Είχα παραγγείλει πριν λίγους μήνες από Βουλγαρία τα ASL της μάρκας Rose of Bulgaria στις 2 εκδόσεις που διαθέτει, δηλαδή Rose και Lavender.

Ήθελα και τις ανάλογες κρέμες ξυρίσματος, αλλά όπως με πληροφόρησαν ότι το εργοστάσιο έκανε ένα reformulation στις εν λόγω κρέμες και έχει διακοπεί η παραγωγή τους.

Το τριαντάφυλλο είναι ένα πραγματικά αξιολογότατο After shave lotion από όλες τις απόψεις (την λεβάντα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά νομίζω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο).

Οι προστατευτικές του ιδιότητες είναι κορυφαίες. Ούτως ή άλλως το έλαιο τριαντάφυλλου θεωρείται ότι έχει αντισηπτικές, αναζωογονητικές και αναπλαστικές ιδιότητες.

Το οινόπνευμα που διαθέτει το καταλαβαίνεις στο τσούξιμο, όπως επίσης και τη δροσιά της μενθόλης που έχει μέσα και μάλιστα σε ιδανικό επίπεδο.
Το άρωμά του θα σου έρθει πολλές φορές την ημέρα στη μύτη σου, χωρίς να γίνεται βαρετό και ενοχλητικό. Ίσα ίσα.

Προσωπικά το βρήκα καταπληκτικό σαν after shave.
Το μόνο αρνητικό θα έλεγα είναι το καπάκι του μπουκαλιού που φαίνεται φθηνό πλαστικό και σου δίνει την αίσθηση ότι δεν κλείνει καλά ή ότι έχει μία φτηνιάρικη όψη και εφαρμογή στο μπουκάλι. Όμως κλείνει καλά και δεν διαπίστωσα διαρροές.

Φαντάζομαι στα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά κινείται και η Λεβάντα, που σημειωτέων ότι διαφέρει από όσες λεβάντες έχω μυρίσει έως τώρα και δίνει μία αίσθηση light λεβάντας ανωτέρου ποιότητας σε σχέση με άλλες. Εξίσου εθιστική που δεν την καταλαβαίνεις με την πρώτη ότι ίσως πρόκειται για λεβάντα, αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι μία λεβάντα που μπορεί να περιέχει “χημικά ενισχυτικά αρώματος”.

Τελικά οι Βούλγαροι έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά σε αυτά τα after shave και προσωπικά μου αρέσουν πολύ.

Μας γράφει ο Τόλης

Share

1 comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.