μυστικός Άγιος Βασίλης

Μυστικός Άγιος Βασίλης

Ο μυστικός Άγιος Βασίλης ξαναχτυπά. Το δρώμενο που καθιερώθηκε από το μέλος Dimitris τα τελευταία χρόνια, αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου  πέρσι (2016) δεν μπόρεσε να το διοργανώσει. Απέκτησε νέο διοργανωτή! Τον σάκο αυτή την φορά ανέλαβε  ένα άλλο αξιόλογο μέλος του φόρουμ, ο Vavous! Και επειδή πέρσι δεν είχαμε μυστικό Άγιο Βασίλη αλλά και για να…

Share

Read More

Ιαπωνία

Επισκέπτοντας ένα Ιαπωνικό μπαρμπέρικο

Επίσκεψη στην Ιαπωνία Με αφορμή την 'παραδοσιακή' επίσκεψη που κάνω στην Ιαπωνία κάθε αρχές Απριλίου για να χαρώ το θαύμα των ανθισμένων κερασιών, αποφάσισα φέτος να επεκτείνω λίγο τον ταξιδιωτικό μου ορίζοντα και να προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με άτομα που ασχολούνται με το ΠΞ (μπαρμπέρικο). Το παραδοσιακό ξύρισμα την Ιαπωνία Όπως αποδείχτηκε (και…

Share

Read More

ουίσκι

Πίνετε σωστά το ουίσκι; Ή μήπως όχι;

Νερό στο ουίσκι; Όπως λένε όλοι οι γνώστες του ουίσκι, λίγες σταγόνες νερού στο ποτήρι σας ενισχύουν τη μυρωδιά αλλά και τη γεύση του καπνιστού, χρυσού ποτού σας. Οι επιστήμονες έχουν πλέον τη δυνατότητα με την χρήση προσομοιώσεων μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών να εξηγήσουν ακριβώς γιατί μια μικρή δόση νερού αλλάζει αισθητά το ουίσκι. Η…

Share

Read More

παραδοσιακό ξύρισμα

Παραδοσιακό ξύρισμα, η δική μου μικρή ιστορία

Η νεολαία δυστυχώς σνομπάρει το παραδοσιακό ξύρισμα, μην γνωρίζοντας τα προτερήματα του, που δυστυχώς δεν είναι γνωστά και τα mainstream κανάλια σαφώς δεν θα το αναφέρουν ποτέ για ευνόητους λόγους. Οπότε και αποφάσισα να μεταφέρω εδώ μερικές προσωπικές ιστορίες μελών, μπας και πείσει κανέναν η ιστορία του. Η πρώτη ιστορία έχει τίτλο "Η δική μου…

Share

Read More